Futbol Internacional

Di Matteo reserva la majoria de titulars i el Chelsea no passa de l'empat davant l'Arsenal (0-0)

L'entrenador del Chelsea, Roberto Di Matteo, ha reservat fins a vuit jugadors titulars pensant en el duel de tornada contra el Barça. El Chelsea només ha pogut empatar al camp de l'Arsenal (0-0) i s'allunya de la classificació per a la pròxima Lliga de Campions. Tot i els dos pals de l'Arsenal, el Chelsea ha sobreviscut a l'atac dels 'gunners' i suma una nova jornada sense perdre.

Actualitzat
Roberto Di Matteo és conscient de l'oportunitat que té dimarts vinent d'eliminar el Barça, i tot i jugar-se la classificació per a la Champions de l'any vinent, ha reservat la majoria de jugadors que van jugar contra els blaugranes. D'aquesta manera, han descansat Ivanovic, Ashley Cole, Obi Mikel, Ramires, Lampard, Meireles, Mata i Drogba. En el cas del jugador ivorià, el tècnic l'ha reservat de forma obligada per lesió, i té molt difícil poder jugar la tornada de semifinals al Camp Nou. Això ha donat una oportunitat a l'exblaugrana Oriol Romeu, que ha jugat de titular.

El duel ha estat molt igualat amb domini i control de joc de l'Arsenal. Di Matteo ha tornat a practicar un estil de joc molt defensiu, tot i que no ha patit tant per mantenir a zero la porteria de Cech com contra el Barça. L'Arsenal manté la tercera plaça que dóna accés directe a la pròxima Lliga de Campions, i en canvi el Chelsea, a sis punts dels 'gunners', haurà de lluitar amb el Newcastle i el Tottenham per poder entrar a la fase prèvia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut