Lucas di Grassi, el nou líder del Mundial de Fórmula E (Reuters)
Motor

Di Grassi guanya a Malàisia i és el nou líder del campionat de Fórmula E

El pilot brasiler s'ha imposat davant de Bird i Frinjs, i ha aprofitat el problemes elèctrics del fins ara líder, Buemi

Actualitzat

El pilot brasiler Lucas di Grassi ha guanyat el segon ePrix de la temporada de Fórmula E, a Putrajaya (Malàisia), al davant del britànic Sam Bird i de l'holandès Robin Frinjs, i és el nou líder de la competició.

Di Grassi ha assaltat el liderat en la volta 23 en superar el francès Nicolas Prost, que havia pres el cap de la cursa després del canvi de monoplaces amb el seu company suís Sébastien Buemi, que va tenir problemes elèctrics en el seu i va acabar la carrera en el dotzè lloc.

Amb el primer lloc assegurat per a Di Grassi, l'emoció de les últimes voltes s'ha centrat en els llocs d'accés al podi. El francès Loïc Duval, que semblava un candidat ferm, ha perdut totes les possibilitats a causa d'un problema mecànic, i el seu company belga Jérôme d'Ambrosio ha topat contra el mur de protecció en els últims revolts i ha perdut la segona plaça. Els gran beneficiats han estat Bird, que ha acabat segon, i Frinjs, tercer.

Els resultats d'aquesta cursa permeten a Di Grassi situar-se al capdavant del campionat amb 48 punts, superant Buemi, el líder fins ara.

Anar al contingut