Gerard Deulofeu, abans de començar la roda de premsa d'aquest dimecres (EFE)
Futbol

Deulofeu: "Interès del Barça? És bonic sentir aquestes coses, però penso en el present."

Gerard Deulofeu, que torna a la selecció al cap de tres anys, no descarta tornar al club on es va formar

Actualitzat

Gerard Deulofeu és una de les grans novetats de la convocatòria de la selecció espanyola. Tres anys després de debutar amb "La Roja", i impulsat per la seva bona adaptació al Milan, el davanter de Riudarenes torna a comptar per a l'absoluta.

Deulofeu admet que "ara sóc un jugador més constant i més madur. He millorat defensivament i he après a regular-me els 90 minuts" diu un encara jove jugador, que es mostra agraït al seu nou club: "si no fos pel Milan no seria aquí. Si m'hagués quedat a Anglaterra no tindria la regularitat que tinc ara".

El possible retorn al Barça és una de les preguntes inevitables que ha hagut de contestar. "Interès del Barça? És bonic sentir-ho. Però jo ara penso en el present. A vegades és un error pensar massa en el futur. Ja arribarà". El mateix Deulofeu, però, ha recordat que l'equip blaugrana encara té opció a recomprar-lo aquest estiu pagant-li 12 milions d'euros a l'Everton.

Qui sap si la maduresa demostrada pel jugador, juntament amb la marxa de Luis Enrique, tornen a obrir la porta del Camp Nou a un dels talents més grans que s'han vist en el futbol base blaugrana en els últims anys.

Anar al contingut