Barça

Deulofeu: "He millorat defensivament i ara soc més un jugador d'equip"

L'extrem de Riudarenes ha confessat en una entrevista als mitjans oficials del FC Barcelona que ha madurat com a futbolista i com a persona i que està satisfet del seu rendiment sota les ordres d'Ernesto Valverde

Actualitzat

Gerard Deulofeu ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista als mitjans oficials del club. L'extrem de Riudarenes ha confessat que ara és un jugador molt més madur i que ha millorat en aspectes del joc col·lectiu que abans no dominava:

"Treballo molt per fer el que he de fer el cap de setmana i estudio els contraris. He millorat en molts aspectes, sobretot defensivament. Ara soc més un jugador d'equip, abans era més individual".

Deulofeu també ha admès que les cessions a altres equips com l'Everton i el Milan li han servit per créixer com a jugador i com a persona:

"El fet d'anar a nous equips i escoltar els entrenadors et fa madurar i pensar què està passant. Això m'ha ajudat a canviar molt. Com a persona, quan era més jove, era més boig i no pensava tant les coses".

Per últim, el jugador català s'ha mostrat satisfet del seu rendiment fins ara sota les ordres d'Ernesto Valverde i ha valorat molt positivament la trajectòria de l'equip blaugrana en aquest inici de temporada:

"Estic content, estic jugant i aportant a l'equip. Sempre vols aportar més a l'equip perquè mai ens podem quedar on som. Estem aconseguint els objectius, hem de seguir així. Ara venen partits molt importants abans de Nadal. A la Lliga hem de seguir a dalt i a la Lliga de Campions hem de certificar la classificació per a la ronda següent".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut