Gerard Deulofeu, en el partit de la Premier contra el Manchester City de la temporada passada (Reuters)

Deulofeu fa un "hat-trick" d'assistències per rescatar l'Everton en la Copa de la Lliga

L'atacant de Riudarenes va revolucionar el joc dels "toffees" sortint de la banqueta enfront del modest Barnsley

Jaume CabeceransActualitzat

Sembla que la Capital One és propícia per als jugadors catalans, després de la reaparició de Bojan amb l'Stoke City i del primer gol d'Adama Traore amb l'Aston Villa. Aquest cop ha estat el torn de Gerard Deulofeu, que ha assistit tres dels seus companys, sortint de la banqueta, en la victòria de l'Everton en la pròrroga (3-5) enfront del Barnsley.

Deulofeu, que tornava després d'una lesió --tot i que diumenge va jugar els cinc últims minuts contra el Manchester City--, va tornar per la porta gran i va demostrar que té qualitats per disposar de minuts en l'equip de Robert Martínez. El de Riudarenes va revolucionar l'enfrontament en sortir en el segon temps, quan l'equip de Liverpool perdia per 2-1.

Una vegada acabat el matx, l'extrem va penjar una imatge al seu compte oficial d'Instagram amb un text que deia: "Gràcies pel vostre suport, 'toffees'. Ben treballat."