Automobilisme

Deu equips de Fórmula 1 inicien la pretemporada al Circuit de Catalunya

La pretemporada del Mundial de Fórmula 1 del 2007 s'encetarà aquest dimarts al Circuit de Catalunya, on fins divendres que ve rodaran els monoplaces d'un total de deu equips -tots els que participen en el Mundial excepte Spyker-, que provaran els nous pneumàtics reglamentaris del campionat. Heikki Kovalainen (Renault) i Lewis Hamilton (McLaren) seran dues de les atraccions d'aquestes jornades de prova. Fernando Alonso no hi serà, ja que no pot debutar amb McLaren fins al 2007, igual que Raikkonen amb Ferrari.

Actualitzat

Montmeló acollirà les primeres jornades de la pretemporada del Mundial, en les quals participaran totes les escuderies integrants de la competició, a excepció de Spyker MF1 (antiga Midland), que començaran a desenvolupar els seus monoplaces i a adaptar-los als nous pneumàtics Bridgestone. El canvi de Michelin a Bridgestone, com a proveïdor de pneumàtics, és una de les novetats que suposa l'edició del Mundial de l'any vinent i que acaba amb l'anomenada "guerra dels pneumàtics" que enfrontava els dos fabricants i dividia els equips.

Entre les escuderies que saltaran demà al traçat català destaquen Renault, que correrà amb Heikki Kovalainen i Nelson Piquet Júnior; McLaren, que no podrà comptar amb Fernando Alonso fins al gener i que provarà amb Lewis Hamilton, i Ferrari, que, després de la marxa de Michael Schumacher, no podrà utilitzar Kimi Raikkonen fins al 2007, per la qual cosa rodarà amb Felipe Massa, Luca Badoer i Marc Gené.

Williams, Honda, Sauber, Red Bull, Toro Rosso i Super Aguri són la resta d'equips que participaran en aquests primers dies de pretemporada a Montmeló, on s'incorporarà dimecres que ve l'equip Toyota, que, al costat de Ferrari, allargarà la seva estada al circuit fins divendres.

 

 

Anar al contingut