Jugadors de la selecció israeliana celebrant un gol (Reuters)
Futbol

Detinguts uns possibles terroristes que estarien planejar perpetrant un atemptat durant el partit de futbol entre Albània i Israel

L'estat hebreu recomana que cap ciutadà es desplaci al país balcànic per veure el partit

Actualitzat

El partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018 entre Albània i Israel del 12 de novembre ha rebut amenaces de possibles atacs terroristes i l'estat hebreu recomana que cap seguidor es desplaci al país balcànic per presenciar el matx.

El Mossad, el famós servei d'Intel·ligència israelià, ha donat credibilitat als indicis que apunten que un grup organitzat de terroristes proper a Estat Islàmic estigués planejant perpetrar un atemptat durant el partit de futbol. De fet, la policia albanesa ja ha detingut quatre sospitosos en els darrers dies.

Israel també ha comunicat que l'operatiu en seguretat previst en el desplaçament del combinat nacional a Albània serà molt més estricte del que ja és habitualment.

La serietat de l'amenaça ha forçat un canvi d'escenari d'última hora: el partit es jugarà molt a prop de la capital, Tirana, en lloc de la ciutat del nord, Shkodër, on s'havia de jugar originalment.

Anar al contingut