Barça

Detingut un mestre torroner per fer bombons de marihuana amb l'escut del Barça

Un mestre torroner ha estat detingut acusat d'elaborar bombons de marihuana i bolets al·lucinògens per a una xarxa de distribució de droga, en el marc d'una operació policial desenvolupada a la província d'Alacant en la qual també han estat detingudes vuit persones. Aquest mestre torroner donava als seus "dolços", que eren distribuïts a les províncies d'Alacant i València, la forma de l'escut del Barça.

Els bombons elaborats amb marihuana i bolets al·lucinògens.

Un mestre torroner ha estat detingut acusat d'elaborar bombons de marihuana i bolets al·lucinògens per a una xarxa de distribució de droga, en el marc d'una operació policial desenvolupada a la província d'Alacant en la qual també han estat detingudes vuit persones. Aquest mestre torroner donava als seus "dolços", que eren distribuïts a les províncies d'Alacant i València, la forma de l'escut del Barça, segons han informat aquest dimarts fonts policials en un comunicat.

Els agents, que van començar les investigacions el passat mes d'agost, han confiscat en set escorcolls domiciliaris 21.135 euros en efectiu, 960 grams de speed, 500 grams de cocaïna i 300 grams de bombons elaborats amb marihuana i bolets al·lucinògens. A més, han intervingut dos vehicles, quatre ordinadors i vint-i-dos telèfons mòbils.