El propietari de la motocicleta és un corredor habitual de les curses d'enduro i participant en el Ral·li Dakar (Reuters)
Motor

Detenen dos joves per robar la moto a un pilot del Dakar

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves, un d'ells menor d'edat, acusats de robar una motocicleta d'alta competició i l'equipament complet d'un pilot a Sant Andreu de la Barca (Barcelona)

Xavi VegasActualitzat

Segons ha informat la policia en un comunicat, els dos presumptes lladres van ser detinguts l'11 de maig, tot i que s'ha donat a conèixer avui. Els detinguts són dos joves de 19 i 17 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Sant Andreu de la Barca i Corbera de Llobregat. Els fets van passar el 19 d'abril, quan el major d'edat va robar la motocicleta que estava carregada a l'interior d'una furgoneta, juntament amb l'equipament personal del pilot per a la pràctica d'enduro.

Els investigadors van localitzar un possible comprador potencial de la motocicleta robada, mitjançant el qual van poder identificar el responsable del robatori. La motocicleta robada va ser localitzada al municipi de Sant Fost de Campsentelles (Barcelona), on l'havia portada el lladre, amb la intenció de lliurar-la al noi menor d'edat perquè la pintés totalment d'un altre color, per tal d'ocultar el seu origen il·lícit i dificultar-ne la localització.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut