Dakar

Despres i Al-Attiyah s'adjudiquen la vuitena etapa del Dakar però Coma i Nani Roma continuen líders

El pilot de motos francès Cyril Despres ha guanyat la vuitena etapa del Dakar entre la població boliviana d'Uyuni i la xilena de Calama. Despres ha acabat davant de Joan Barreda, d'Honda, i Marc Coma, de KTM, que continua líder del ral·li amb més de 38 punts de renda sobre el segon. En cotxes, Al-Attiyah ha guanyat l'etapa al davant de Peterhansel i Nani Roma, que segueix líder de la general.

Actualitzat

El pilot de motos francès Cyril Despres ha guanyat la vuitena etapa del Dakar entre la població boliviana d'Uyuni i la xilena de Calama. Despres ha acabat davant de Joan Barreda, d'Honda, i Marc Coma, de KTM, que continua líder del ral·li amb més de 38 punts de renda sobre el segon. En cotxes, Al-Attiyah ha guanyat l'etapa al davant de Peterhansel i Nani Roma que segueix líder de la general.

 

Cyril Despres ha guanyat la vuitena etapa del Dakar en motos, entre la població boliviana d'Uyuni i la xilena de Calama. Despres ha acabat al davant de Joan Barreda, d'Honda, i de Marc Coma, de KTM. El pilot francès de Yamaha ha tret 2 minuts i 10 segons d'avantatge a Barreda i 2 minuts i 16 segons a Coma, líder del ral·li, amb més de 38 minuts de renda sobre Barreda, el segon classificat a la general.

Els pilots han completat un recorregut de 462 quilòmetres d'especial fins a la frontera xilena, des d'on tenen un enllaç de 215 quilòmetres fins a Calama, al nord de Xile.

En cotxes, Al-Attiyah ha guanyat l'etapa i Peterhansel ha retallat més de vuit minuts al català Nani Roma. Al-Attiyah ha tret 1:12 a Peterhansel i 2:36 a Carlos Saing, que ha estat el tercer pilot més ràpid a recórrer els 302 quilòmetres cronometrats. Nani Roma ha arribat a 9:19 d'Al-Attiyah i segueix líder de la general, tot i que l'avantatge sobre Peterhansel s'ha reduït a 23:46.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut