José Manuel Jurado intenta superar Juanfran (EFE)
José Manuel Jurado intenta superar Juanfran (EFE)
Espanyol

Després de l'empat contra l'Atlètic, l'Espanyol encadena vuit partits sense perdre a la Lliga

El projecte de Quique Sánchez Flores ha aconseguit una solidesa defensiva que li ha permès encadenar una bona ratxa de resultats

Actualitzat

El RCD Espanyol de Quique Sánchez Flores ha agafat velocitat de creuer, i l'última mostra és l'empat de dissabte al camp de l'Atlètic de Madrid. Després d'un començament de Lliga decebedor, on va sumar 2 dels primers 12 punts en joc i va encaixar 11 gols en 4 partits, l'equip ha tancat la via d'aigua al darrere per encadenar una bona ratxa de resultats.

Els blanc-i-blaus van aconseguir el seu primer triomf a la cinquena jornada, en la visita al camp de l'Osasuna, però en el seu següent partit de Lliga, el 25 de setembre, van caure a Cornellà-el Prat davant del Celta. Des de llavors no han tornat a perdre.

L'Espanyol ha encadenat en aquest temps 8 partits seguits sense perdre a la Lliga, amb un balanç de 3 victòries i 5 empats. I el més important: en 7 d'aquests duels, ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero, els últims 5 consecutius. Un bon balanç al qual es pot afegir l'empat a la Copa del Rei al camp de l'Alcorcón i el triomf a la Supercopa Catalunya contra el Barça.

Ara l'assignatura a millorar és l'eficàcia golejadora. La bona ratxa a la Lliga s'ha traduït en 14 punts, que n'haurien pogut ser més si en quatre d'aquests partits els davanters espanyolistes haguessin vist porta, els que van acabar amb empat a zero. El balanç d'aquests 8 partits és de 8 gols marcats (però 3 davant l'Eibar i 3 davant del Leganés) i 3 d'encaixats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut