Didier Deschamps, comprensiu amb Mathieu (Reuters)
Futbol internacional

Deschamps entén els motius de Jérémy Mathieu per renunciar a la selecció francesa

El seleccionador francès ha explicat que el central del Barça li va argumentar que ja no tenia la motivació per seguir vestint els colors dels "bleus"

Actualitzat

El seleccionador de França, Didier Deschamps, ha assegurat que ha entès la renúncia a l'equip nacional del defensa del FC Barcelona Jérémy Mathieu, que ha argumentat que no té "la motivació" per vestir els colors dels "bleus". "Ho entenc en el moment en què es diuen les coses clares. És la seva decisió i puc entendre-la. Ho podia haver dit abans que anunciés la convocatòria, però és veritat que l'experiència de Jérémy amb França no ha estat de les més felices", ha dit avui en roda de premsa Deschamps.

La setmana passada, el seleccionador francès va haver de reemplaçar Mathieu en la convocatòria dels partits contra Bulgària (7 d'octubre) i Holanda (11) corresponents a la fase de classificació per al Mundial del 2018 de Rússia per Eliaquim Mangala (València). "També entenc que ell no és un jugador jove (gairebé 33 anys). Jo no vull tenir futbolistes que vénen a la selecció a mig gas i ell ha tingut l'honestedat de dir-m'ho. Li desitjo èxit amb el seu club en la resta de la seva carrera", ha finalitzat el seleccionador.

En la seva renúncia, Mathieu (5 partits internacionals) diu que l'edat que tindrà el 2018, gairebé 35 anys, no jugarà a favor seu. El defensa blaugrana ja es va quedar fora de l'última Eurocopa disputada al seu país per una lesió al bessó dret. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut