Fuitbol internacional

Deschamps: "A Griezmann no el pertorba la incertesa sobre el seu futur"

El seleccionador francès creu que al davanter de l'Atlètic de Madrid no l'afectaran els rumors sobre el seu possible fitxatge pel FC Barcelona

Actualitzat

Antoine Griezmann s'ha incorporat aquest dimecres a la concentració de la selecció francesa per disputar el Mundial de Rússia. Allà podrà parlar amb Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé, també convocats, sobre el seu futur i el possible fitxatge pel Barça. L'actual jugador de l'Atlètic de Madrid se l'ha vist content i el seu seleccionador, Didier Deschamps, creu que aquest tema no l'afectarà gens.

"Esclar que això no el pertorba. Ja va dir que arreglaria la seva situació abans del Mundial i així ho farà. Al capdavall és decisió seva. En podem parlar o no. És ell el que decideix. Està bé que hagi dit això i coneixent-lo serà fidel al que ha dit"

Pel que fa al Barça, esperen que Griezmann respecti l'acord de fa uns mesos i sigui jugador blaugrana a partir del mes de juliol, quan el club faci efectiva la clàusula de 100 milions d'euros. Mentre que el president Josep Maria Bartomeu no vol parlar directament del tema, els jugadors com Jordi Alba l'animen a venir.

La resposta definitiva la té el protagonista. Griezmann dirà abans del Mundial si vol continuar marcant gols amb la samarreta "colchonera" o si aspira a convertir-se en un nou ídol al Camp Nou.

ARXIVAT A:
Griezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut