Marc Gasol lamenta una ocasió perduda (EFE)
Bàsquet

Derrotes dels San Antonio Spurs i dels Memphis Grizzlies

Pau Gasol (18 punts, 7 rebots) i els Spurs no han pogut aconseguir la desena victòria seguida davant Russell Westbrook. Els Grizzlies de Marc (20 punts) han cedit davant els Clippers la quarta derrota consecutiva

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han dit adéu a una ratxa de 9 victòries consecutives perdent en la pista dels Oklahoma City Thunder (102-92). El partit, que s'ha interpretat també com un duel personal entre dos aspirants a l'MVP com són Russell Westbrook i Kawhi Leonard, ha caigut del cantó del base dels Thunders, que ha anotat el seu 31è triple-doble de la temporada: 23 punts, 13 rebots i 13 assistències.

Leonard, de la seva banda, s'ha quedat amb 19 punts, pels 18 de Pau Gasol. El pivot català, que ha sigut dels destacats en la primera meitat -16 punts- quan el partit encara estava igualat, ha capturat més de 7 rebots.

Tampoc el seu germà Marc ha pogut celebrar un triomf, ja que els Memphis Grizzlies han caigut a casa contra Los Angeles Clippers (98-114). El segon dels Gasol ha anotat 20 punts, a més de capturar 5 rebots i repartir 5 assistències. Però no ha pogut evitar la quarta derrota seguida dels Grizzlies en la seva pitjor ratxa de la temporada. Tant és així que l'equip ha baixat ja a la setena posició de la Conferència Oest. Té marge suficient com per no veure perillar la seva classificació per als "play-offs", però si no reacciona ho tindrà magre per superar la primera ronda.

Una alta derrota dels Cavaliers

Tampoc estan passant un bon moment els Cleveland Cavaliers, que han cedit a Detroit (106-101) i s'exposen a ser superats en breu pels Boston Celtics al capdavant de la Conferència Est. Amb el triple-doble de LeBron James (29 punts, 13 rebots i 10 assistències) no n'hi ha hagut prou per doblegar uns Pistons que han tingut en Andre Drummond (20 punts i 16 rebots) el seu element de resistència i en el base de Reggie Jackson (19 punts) l'autor de la cistella que ha desequilibrat el partit en l'últim minut.

Resultats de la jornada:

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, 110 - 122

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers, 106 - 101

Portland Trail Blazers - Philadelphia Sixers, 114 - 108

Memphis Grizzlies – Los Angeles Clippers, 98 - 114

Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs 102 - 92

Anar al contingut