Esmaixada de Luigi Datome (EFE)

Derrotes a l'Eurolliga del Baskonia, davant del Fenerbahçe, i del València Basket, contra l'Olympiacos

L'equip baskonista ha vist com s'acabava una bona ratxa de resultats, mentre que els valencianistes han encaixat la seva sisena derrota consecutiva a l'Eurolliga

El Baskonia ha vist frenada la seva progressió davant del Fenerbahçe (69-83). Els bascos, amb el seu encert amb els triples, han tancat el primer quart amb 10 punts de marge 25-15. Però els turcs han remuntat en el segon amb una bona defensa, el ritme marcat pel base Kostas Sloukas (14 punts, 6 assistències), els punts de James Nunnally (16 punts) i la omnipresència de Jan Vesely (10 punts, 5 rebots, 6 assistències, 3 taps). En el tercer quart, els de Zeljko Obradovic han sabut aprofitar una fase d'intercanvi de cistelles per escapar-se de forma definitiva en el marcador.

Vassilis Spanoulis, de baixa per uns problemes de genoll des del 6 d'octubre, no ha pogut reaparèixer com estava previst contra el València Basket. El seu equip, l'Olympiacos, no ha necessitat dels seus serveis per endur-se la victòria per 64-72 i mantenir-se en les primeres posicions de la classificació de l'Eurolliga amb 8 victòries i 2 derrotes. Els grecs han obert diferències en el primer quart (13-20) i han sabut administrar la seva renda fins el final, liderats per Georgios Printezis (12 punts i 14 rebots, 7 en atac) i Kostas Papanikolaou (13 punts, 6 rebots, 4 assistències). El màxim anotador ha estat el base local Erick Brien (26 punts), davant del seu equip de la temporada passada.