Derrota contundent del Barça B al camp del Recreativo de Huelva (3-0)

Derrota contundent del Barça B al camp del Recreativo de Huelva per 3-0, en el partit que obria la sisena jornada de Segona Divisió A. Jonathan Valle, Montoro i Miguel Linares han estat els autors dels tres gols de l'equip andalús.

Un cop més, Sergi Barjuan li ha tornat a guanyar la partida a Eusebio Sacristán. En els tres partits que han enfrontat els dos tècnics en la Lliga Adelante, el Recre li ha clavat vuit gols al Barça B. Avui, a El Nuevo Colombino, els andalusos han tornat a passar per sobre d'un Barça B molt tou en defensa, ja des de l'inici del partit. Fernando Vega, l'ofensiu lateral esquerre local, i Álvaro Antón han estat només alguns dels jugadors que han donat feina a Masip. El filial blaugrana només ha donat senyals de vida en els últims minuts de la primera part, en una incorporació de Carles Planas i en una rematada de Javier Espinosa, els únics moments en què el porter Cabrero ha estat lleugerament inquiet.

Als set minuts de la segona part, Eusebio ha provat de canviar el guió substituint Sandro per Samper i jugant amb Denis Suárez com a "fals 9". Però quatre minuts després, un greu error de concentració de la defensa blaugrana ha suposat l'1 a 0. Patric i Planas s'han quedat clavats esperant un fora de joc que no s'ha produït mai, i Jonathan Valle ha obert el marcador. El Barça no ha mostrat capacitat de reacció i el Recre ha acabat firmant un partit perfecte, afegint-hi un golàs d'Ángel Montoro, en un córner picat per Álvaro Antón: el 2 a 0 en el minut 66. Una contra que ha acabat culminant Miguel Linares ha acabat de liquidar el partit davant d'un Barça B absent, que no ha xutat a porta en el segon temps fins a aquesta rematada de Joan Román en l'afegit. Al final, més que per oblidar, un partit per aprendre.