Bàsquet

Dennis Rodman s'enfronta a dos anys de presó, acusat de cometre quatre delictes

L'exjugador de l'NBA ha estat imputat per provocar un accident de trànsit després de conduir en sentit contrari per l'autopista i sense llicència vàlida
Marc Béjar

Dennis Rodman, acompanyat de Michael Jordan en la seva etapa als Chicago Bulls (REUTERS)

Dennis Rodman podria estar-se dos anys a la presó després de ser acusat de provocar un accident de trànsit. L'exestrella de l'NBA s'enfronta a diversos càrrecs relacionats amb uns fets que van tenir lloc el 20 de juliol mentre conduïa, suposadament, en direcció contrària per una autopista del sud de Califòrnia.

A conseqüència de la seva conducta temerària, i sempre segons el que ha explicat el fiscal del districte del comtat d'Orange, un cotxe va xocar contra un mur de formigó mentre intentava esquivar-lo. A més de causar aquest accident, se l'acusa de donar-se a la fuga, de cometre diverses infraccions viàries, donar informació falsa a un oficial de la policia i portar el cotxe sense llicència vàlida.

Rodman haurà de presentar-se el 20 de gener al jutjat central de Santa Ana, on s'afegirà una taca més a l'historial d'aquest excèntric personatge, excompany de Michael Jordan als Chicago Bulls. Ja l'any 2000 va ser condemnat amb llibertat condicional i obligat a assistir a un programa de desintoxicació després de declarar-se culpable per conduir sota els efectes de l'alcohol.