Barça

Denis Suárez: "Seré al Barça l'any vinent, sí o sí"

El migcampista gallec ha confirmat en una entrevista al programa "El Club de la mitjanit" que la temporada que ve seguirà al club blaugrana, tot i l'interès de la Roma en el seu fitxatge

Actualitzat

Des d'Itàlia, apunten a un possible interès de la Roma per Denis Suárez, però el Barça no el deixarà marxar. El migcampista gallec ho ha desvelat en una entrevista que emetrà aquesta nit "El Club de la mitjanit", on també ha parlat dels seus plans de futur.

"L'any que ve seré al Barça sí o sí perquè així m'ho ha comunicat el club. M'han dit que la pròxima temporada ha de ser un any molt important per a mi després de l'aprenentatge d'aquesta temporada i que, amb el canvi d'entrenado,r poden passar mil coses", ha assegurat des de la concentració de la selecció espanyola sub-21 a Las Rozas, on s'està preparant per disputar l'Europeu de la categoria.

Denis Suárez ha deixat molt clar que el seu objectiu és triomfar de blaugrana: "El meu objectiu és triomfar al Barça i m'ha costat tornar. No vull desaprofitar aquesta oportunitat. La meva idea principal és triomfar al Barça i entrenar dur per aconseguir ser titular".

El futbolista gallec, que ha anat de més a menys pel que fa al seu protagonisme a l'equip, ha fet balanç de la temporada i ha valorat de forma molt positiva l'arribada d'Ernesto Valverde. "L'inici de temporada va ser molt bo. Però, de sobte, se'm van acabar les oportunitats de seguir creixent. No li retrec res a Luis Enrique, ell va apostar per mi. Ja coneixem Valverde, els jugadors que l'han tingut en parlen meravelles i les referències que tinc són molt bones", ha explicat.

Per últim, Denis ha desvelat que ha parlat amb Héctor Bellerín i Gerard Deulofeu, companys seus a la selecció espanyola sub-21, sobre el seu possible futur al Barça. "He parlat amb Bellerín i per una banda té ganes de venir al Barça i per l'altra se sent lligat a l'Arsenal. Tant de bo pugui venir. En el cas de Gerard, ell mateix encara no té clar que passarà", ha confessat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut