Barça

Denis Suárez: "Sé que Luis Enrique confia en mi"

Després del gran partit que va disputar el jove migcampista del Barça contra el Sevilla, tots els focus s'han fixat en ell

Actualitzat

Denis Suárez ha declarat en una entrevista al programa "El larguero" de la Cadena Ser que no vol deixar escapar cap "oportunitat cada cop que Luis Enrique" compta amb ell i és que no és gens habitual que l'entrenador del Barça feliciti públicament i per pròpia iniciativa, no en resposta a cap pregunta, un dels seus jugadors en particular. Normalment, el tècnic asturià prefereix valorar el grup, pensar en col·lectiu i evitar entrar en el detall dels noms personals. Però diumenge passat, després de la remuntada del Barça al Sánchez Pizjuán, Luis Enrique va aplaudir l'actuació de Denis Suárez. Sense embuts, va dirigir un seguit de lloances al joc que va fer el gallec un cop que té l'oportunitat de jugar de titular.

El migcampista del Barça es mostra molt satisfet per entrar en els plans de Luis Enrique tenint en compte que el FC Barcelona té la seva posició natural molt reforçada."Sé que confia en mi", en poques però clares paraules, Denis Suárez aplaudeix tenir minuts, ja siguin molts, ja siguin pocs.

Sobre la pressió de vestir el dorsal número 6, el d'una icona del barcelonisme com Xavi Hernández, el migcampista gallec admet que ho porta bé i que justament el de Terrassa va ser "el primer que em va animar a tornar".

Compartir equip amb un crac com Leo Messi no és a l'abast de qualsevol, i això Denis Suárez ho sap: "Els primers dies em fixava en ell, imposa un respecte molt gran, però em va sorprendre que fos tan proper, saluda un per un tots els companys. És una persona increïble". Això sí, al crac argentí "no li agrada perdre ni un partidet", reconeix Denis Suárez.

Mirant cap al futur, el 6 del FC Barcelona agafa com a referent Andrés Iniesta, de qui espera "arribar a ser com ell algun dia". Però tocant de peus a terra i vivint el present, és molt conscient que això encara és molt lluny: "Lluito per ser titular, em vull guanyar un lloc a l'equip".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut