Barça

Denis Suárez: "Penso que nosaltres no avorrim per res"

El migcampista gallec del Barça assegura que no està d'acord amb els qui opinen que l'equip de Valverde avorreix i revela que el vestidor blaugrana està tranquil amb la renovació de Leo Messi

Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Denis Suárez ha assegurat durant l'acte de presentació de la primera cursa "En Marxa contra el Càncer" que no està d'acord amb els qui opinen que l'equip d'Ernesto Valverde avorreix, malgrat els bons resultats tant a la lliga com a la Champions:

"Si el Barça avorreix anant primer de la Lliga, havent-se classificat primer a la Champions i amb l'eliminatòria de Copa del Rei encarrilada, amb uns números increïbles sobre gols anotats i encaixats, doncs no ho sé... Jo penso que nosaltres no avorrim per res".

El migcampista gallec també ha confessat que sempre és una sorpresa que Messi comenci un partit a la banqueta i ha revelat que el vestidor blaugrana està tranquil amb la renovació del crac brasiler:

"Quan no juga Leo, sorprèn tothom, però ahir vam fer un gran partit i una gran primera part sense ell, cosa que demostra que la plantilla té un gran nivell. Amb ell no parlem d'aquests temes, però Leo porta tota la vida al club, aquest és el club de la seva vida. Demà estarà entrenant amb nosaltres, diumenge jugarà amb nosaltres i jo crec que estarà aquí molt de temps".

Per últim, Denis assegura que té la consciència tranquil·la amb el seu rendiment tot i que admet que li agradaria tenir més protagonisme a l'equip:

"Jo estic content d'estar al Barça. Com a tot jugador m'agradaria jugar més, però tinc la consciència molt tranquil·la. En els minuts que he jugat, he rendit, he fet gols i he donat assistències. Estic molt content amb el meu rendiment".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut