Denis Suárez, després de fallar una clara ocasió de gol en el partit de Copa contra la Cultural Lleonesa
Barça

Denis Suárez no vol marxar del Barça tot i ser un dels jugadors amb menys minuts

El gallec no vol escoltar cap oferta i es manté ferm en el propòsit d'esgotar el contracte que té amb el conjunt blaugrana encara que Valverde no compti amb ell

Jordi SunyerActualitzat

Denis Suárez  no té gaires motius per somriure, i és que el gallec només ha jugat el partit de Copa a Lleó. Cap minut més, ni a la Lliga ni a la Champions, en les quatre convocatòries en les quals no ha estat descartat per decisió tècnica.

La presència de Denis a l'equip ha anat disminuint des que va tornar al Barça. Fa dues temporades, amb Luis Enrique, divuit partits de titular i divuit de suplent. L'any passat, ja amb Valverde, deu partits d'inici i disset des de la banqueta. L'estiu passat és el que ofereix la clau de volta de la situació. El Nàpols va insistir diverses ocasions pel jugador, però ni el gallec ni el seu agent van voler escoltar cap oferta.

El Barça entén que el millor per a Denis és que busqui una sortida, perquè el seu paper aquesta temporada està condemnat a ser testimonial. L'entorn del jugador assegura en públic que no escolta ofertes i que vol complir contracte, que acaba el 2020. De portes endins, però, Denis sap que la situació convida a buscar nous horitzons

Però el cert és que és el tercer jugador amb menys minuts de la primera plantilla. Només el superen Aleñá i Sergi Samper, amb qui va coincidir al Barça B, la temporada 2013-14. Cinc anys més tard, la situació de Denis al Barça és ben diferent.

Anar al contingut