Espanyol

Demichelis: "Estic molt més a prop del que l'entrenador pretén i del que jo puc donar"

El central argentí ha defensat que, tot i arribar a l'estiu baix de forma, ja està arribant al nivell òptim

Ramon AngladaActualitzat

El central argentí de l'Espanyol, Martín Demichelis, ha comparegut aquest dijous en roda de premsa i ha declarat que a poc a poc s'acosta al nivell que desitja. Reconeix: "Quan vaig arribar, estava lluny del nivell físic dels meus companys i la convocatòria amb l'Argentina em va retardar la preparació". Però després de debutar davant l'Eibar i tenir també minuts contra el Betis, Demichelis diu: "Estic més a prop del que l'entrenador pretén i del que jo puc donar". D'altra banda, tot i la continuïtat en els entrenaments el que ell necessita, tal com ha confessat, és "la competència que s'adquireix en els partits; el que és necessari és jugar i seria hipòcrita amb mi mateix si no ho sabés".

Respecte a la dinàmica de l'equip i després de la victòria al camp del Betis, l'argentí creu que "s'ha d'estendre aquesta intensitat, aconseguir victòries com la passada en un camp complicat et permeten afrontar el següent partit amb una altra perspectiva". Demichelis ha seguit amb la mateixa idea que va declarar Leo Bapistato aquest dimecres sobre "guanyar davant dels aficionats i, sobretot, marxar a l'aturada de seleccions amb dues victòries consecutives. Però cal anar partit a partit". Sobre la manera atrevida de jugar de l'Athletic de Bilbao, el central argentí considera: "Hem de seguir amb el nostre plantejament i ser protagonistes com ho vam ser davant l'Eibar".

Elogis a un rival compatriota

Durant la seva roda de premsa, Demichelis també ha parlat d'un compatriota seu. L'argentí ha considerat que "Leo Messi juga al mateix nivell amb el Barça que amb l'Argentina, considerant la diferència de nivell dels dos conjunts". El central l'ha defensat afirmant que Messi "no s'amaga, demana la pilota, juga i fa jugar els altres". Tot això està relacionat amb el futur immediat de la selecció, una situació "a la qual no estem acostumats", segons ell. De cara als propers partits ha destacat que "caldrà anar al Brasil a puntuar i guanyar a casa contra Colòmbia".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut