Futbol

El Borussia Dortmund rebutja la primer oferta del FC Barcelona per Ousmane Dembélé

Segons el conjunt alemany, la proposta del club blaugrana per l'extrem francès no es correspon ni al valor del jugador ni a la situació actual del mercat de fitxatges a Europa i assegura que el traspàs "no és especialment probable"

Actualitzat

El Borussia Dortmund ha emès un comunicat oficial per rebutjar la primera oferta del FC Barcelona per Ousmane Dembélé. Segons el conjunt alemany, la proposta del club blaugrana per l'extrem francès no es correspon ni al valor del jugador ni a la situació actual del mercat de fitxatges a Europa.

El Dortmund també comunica que el Barça no ha fet cap altra oferta i en aquest moment el traspàs de Dembéle "no és especialment probable". Segons avança RAC1, la primera oferta del Barça seria de 80 milions d'euros més variables que podrien arribar a un total de 110 milions.

Dembéle, sancionat per no presentar-se a l'entrenament

Ousmane Dembélé no s'ha presentat a l'entrenament, d'avui al matí, que el Borussia Dortmund tenia programat. El mateix entrenador de l'equip alemany, Peter Bosz, ha estat qui ho ha revelat en roda de premsa: "A hores d'ara no sabem on és. Espero que no li hagi passat res de dolent".

Davant d'aquesta situació, i amb l'interès manifest del FC Barcelona per fitxar el francès, es creu que podria tractar-se d'una maniobra del jugador per tal de forçar la seva sortida del Dortmund.

Després de tot l'enrenou, el director esportiu del Dortmund, Michael Zorc, ha anunciat que Dembélé serà sancionat sense jugar el pròxim partit de dissabte corresponent a la primera ronda de la Copa Alemanya per absència injustificada i que rebrà una multa econòmica. Zorc també ha dit que el jugador es troba en aquests moments a Alemanya després d'algunes informacions que el situaven a París o, fins i tot, en un vol direcció Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut