Ousmane Dembélé celebrant el golàs que va fer davant del Sevilla a la Supercopa (EFE)
Barça

Dembélé es reivindica, però el Barça no descarta la seva sortida si rep una oferta interessant

A part de marcar, amb un gol espectacular, el francès va jugar un partit molt complet de Supercopa, contra el Sevilla

Laura BruguésActualitzat

Ousmane Dembélé va celebrar de forma molt especial el gol que va marcar contra el Sevilla a la Supercopa. Sabia que, a partir d'aquell moment, passaria com un dels protagonistes del partit. Una reivindicació amb lletres majúscules. Responia així a la confiança de Valverde, que l'havia situat a l'onze titular. El francès va desequilibrar i va buscar associar-se, en tot moment, amb els seus companys Suárez i Messi. 

El rum-rum a l'entorn de Dembélé és una constant aquest estiu. S'ha especulat que el podia perjudicar l'arribada de Malcom, que es va mirar el partit de la Supercopa des de la grada. Valverde compta amb Dembélé, tot i que va alimentar el debat, abans del partit, quan va respondre que "no sabia si hi havia l'opció que sortís del Barça". 

El Barça manté que compta amb Dembélé. Només s'estudiaria una oferta pel francès si fos molt interessant econòmicament. Alguns mitjans han parlat de l'interès del PSG, on es retrobaria amb Thomas Tuchel, que va ser entrenador seu en el Borussia de Dortmund.

Anar al contingut