Giuseppe Rossi, en un partit amb el Gènova
Futbol internacional

Demanen un any de suspensió a Giuseppe Rossi per donar positiu per dorzolamida

El futbolista italià, actualment sense equip, va donar positiu en un control antidopatge el passat 12 de maig del 2017 quan militava al Gènova després d'un partit contra el Benevent

Actualitzat

L'Agència Nacional Antidopatge Italiana (NADO) ha demanat aquest dimarts un any de suspensió per al futbolista Giuseppe Rossi per donar positiu en un control antidopatge el passat 12 de maig de 2017 i ha fixat una audiència amb el davanter italià per a l'1 d'octubre.
 
Rossi, exjugador del Vila-real, del Celta de Vigo i del Llevant, entre d'altres, va ser sotmès a un examen antidopatge el curs passat quan militava al Gènova i va donar positiu en dorzolamida, segons informen els mitjans italians. Aquesta substància va ser detectada després del partit Benevent-Gènova de la temporada passada de la Sèrie A italiana, en què el llavors conjunt de Giuseppe Rossi, que està actualment sense equip, va perdre per 0-1.
 
La NADO ha informat en un comunicat oficial publicat a la seva pàgina web que ha citat Rossi en una audiència el pròxim 1 d'octubre perquè el futbolista doni una explicació. Rossi, de 31 anys, porta sense jugar des del passat maig, quan va expirar el seu contracte amb el Gènova i, de moment, no ha estat suspès de forma cautelar.

Anar al contingut