Karabatic en una imatge recent (Reuters)
Handbol

Demanen tres mesos de presó per a Nikola Karabatic per la seva suposada implicació en la compra de partits

L'encara jugador del Barça d'handbol podria complir la pena sota el règim d'arrest domiciliari. Se'l jutja juntament amb altres jugadors i exjugadors del Montpeller per presumpta estafa

Actualitzat

Continua a Montpeller el judici contra els germans Nikola i Luka Karabatic i sis jugadors o exjugadors més del Montpeller d'handbol, a més d'algunes de les parelles d'aquests jugadors. Tots plegats estan acusats de formar una trama d'estafadors per arreglar els resultats d'alguns dels partits en què van jugar i beneficiar-se de les apostes.

El procurador de la República -és a dir, el fiscal- demana per al jugador blaugrana Nikola Karabatic 30.000 euros de multa i una pena de tres mesos de presó. Per al seu germà Luka, la petició de multa es redueix a 20.000 euros. La pena de presó sol·licitada també és de tres mesos. Totes dues penes es podrien complir sota el règim d'arrest domiciliari.

El jutge hauria d'emetre un veredicte la setmana que ve com a molt tard. Karabatic, encara jugador del Barça, està a l'espera de saber la sentència per decidir el seu futur, que s'intueix lluny del Palau Blaugrana.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut