Habibou, atenent Cohen mentre el joc continuava
Futbol

Demana que atenguin el seu company lesionat, però s'oblida d'ell i marca

Habib Habibou estava demanant que aturessin el partit per atendre el seu company lesionat, però se li va presentar una oportunitat immillorable de gol i no la va deixar escapar

Actualitzat

L'escena insòlita del cap de setmana va arribar en el partit de la Lliga israeliana entre el Maccabi Netanya i el Maccabi Petah Tikva (0-1). Corrien els últims minuts de partit quan Lidor Cohen, jugador visitant, va quedar estès a l'àrea local. Un company seu, Habib Habibou, va anar a atendre'l. Mentre estava demanant atenció mèdica, el seu equip va recuperar la pilota i ell es va trobar amb la pilota morta a boca de gol. Per uns instants, es va oblidar del company lesionat i va anar a rematar per establir l'únic gol del partit, un fet que va indignar els rivals.

Habibou, davanter de la República Centreafricana, va justificar posteriorment a les xarxes socials el seu gest: "Déu no dorm mai. Si ajudes el teu amic et donarà més". En posteriors missatges va admetre que ell té instint golejador i que no el va poder reprimir, i que Cohen es troba bé. .

 

Anar al contingut