Tenis

Del Potro torna a guanyar un títol de l'ATP gairebé tres anys després

El tenista argentí, que va passar dues temporades pràcticament en blanc per culpa de les lesions, havia guanyat el seu últim torneig el gener del 2014

Del Potro, aixecant el voluminós trofeu del torneig d'Estocolm (EFE)

Juan Martín del Potro encara és lluny de recuperar el seu nivell, però s'hi va acostant. El tenista argentí, que va arribar a ser el número 4 mundial l'any 2010, ha guanyat el seu primer títol de l'ATP en gairebé tres anys en imposar-se a Jack Sock en la final del torneig d'Estocolm (7-5, 6-1).

El seu anterior títol va ser el torneig de Sydney, el gener del 2014, abans de passar pràcticament dues temporades en blanc per culpa de les lesions. "Delpo" va tornar al circuit a l'inici d'aquesta temporada per sota del lloc 1.000 de l'ATP.

Els Jocs Olímpics, on va aconseguir la medalla de plata, li van servir per demostrar al món que havia tornat. Ara ja torna a aixecar títols. Pot ser que el pròxim que aixequi sigui la Copa Davis amb l'equip argentí, fet que ja confirmaria la tornada per la porta gran d'un dels jugadors amb més talent dels últims anys.