Del Potro, rival de Nadal als quarts de final de Wimbledon (EFE)
Tenis

Del Potro s'imposa a Simon i serà el rival de Nadal als quarts de final de Wimbledon

L'argentí ha hagut de suar de valent per desfer-se del francès Gilles Simon per 7-6, 7-6, 5-7 i 7-6. Ostapenko-Kerber i Serena Williams-Goerges, semifinals femenines

Actualitzat

Juan Martín del Potro s'ha imposat al francès Gilles Simon en la represa de l'últim duel de vuitens de final, que ahir es va haver d'ajornar per la falta de llum, i serà el rival de Rafael Nadal als quarts de final de Wimbledon. L'argentí ha hagut de suar de valent per desfer-se del seu rival per 7-6, 7-6, 5-7 i 7-6 després d'una intensa batalla de més de quatre hores, i buscarà repetir les semifinals del 2013 a l'All England Club de Londres.

Els altres duels de quarts de final del quadre masculí seran els següents: Roger Federer-Kevin Anderson, Novak Djokovic-Kei Nishikori i Milos Raonic-John Isner.

Ostapenko-Kerber i Serena-Goerges, semifinals femenines

La letona Jelena Ostapenko i l'alemanya Angelique Kerber disputaran la primera semifinal femenina de Wimbledon. Ostapenko s'ha imposat a l'eslovaca Dominika Cibulkova per 7-5 i 6-4 i Kerber s'ha desfet de la russa Daria Kasatkina per 6-3 i 7-5.

En l'altra semifinal s'enfrontaran la nord-americana Serena Williams i l'alemanya Julia Goerges, que s'han imposat a la italiana Camila Giorgi i l'holandesa Kiki Bertens, respectivament.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut