Ferrer serà el número 3 del món la setmana que ve. (Foto: EFE)
Tenis

Del Potro-Djokovic i Murray-Janowicz, semifinals de Wimbledon; Ferrer i Verdasco, eliminats

Punt final a l'aventura de David Ferrer a Wimbledon. El de Xàbia ha perdut als quarts contra Juan Martín del Potro en tres sets, per 2-6, 4-6 i 6-7. L'argentí se les haurà en la penúltima ronda del torneig contra Novak Djokovic, que ha superat el txec Berdych en tres sets. L'altra semifinal enfrontarà Andy Murray i Jerzy Janowicz. L'escocès ha capgirat dos sets en contra per acabar imposant-se al madrileny Verdasco (4-6, 3-6, 6-1, 6-4 i 7-5).

Actualitzat
Punt final a l'aventura de David Ferrer a Wimbledon. El de Xàbia ha perdut als quarts contra Juan Martín del Potro en tres sets, per 2-6, 4-6 i 6-7. L'argentí se les haurà en la penúltima ronda del torneig contra Novak Djokovic, que ha superat el txec Berdych en tres sets. L'altra semifinal enfrontarà Andy Murray i Jerzy Janowicz. L'escocès ha capgirat dos sets en contra per acabar imposant-se al madrileny Fernando Verdasco (4-6, 3-6, 6-1, 6-4 i 7-5).

Els problemes físics dels dos tenistes havien marcat la prèvia del Ferrer-Del Potro. El valencià, amb molèsties al turmell, i l'argentí, al genoll. Sobre l'herba de l'All England Club, s'ha imposat la potència del de Tandil. El de Xàbia ha estat incapaç d'aturar l'huracà Del Potro, que l'ha esclafat. La tercera plaça del rànquing ATP, a partir de la setmana que ve, és el premi de consolació de Ferrer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut