Futbol

Del Bosque: "Si De Gea no juga, ho tindrà molt difícil per venir a la selecció"

Vicente del Bosque va repassar l'actualitat de la selecció en una entrevista radiofònica abans dels enfrontaments amb Eslovàquia i Macedònia. El seleccionador va parlar de De Gea i espera que es recuperi del cop pel fitxatge frustrat amb el Madrid.

Actualitzat

De Gea està en boca de tothom. I ara que es troba concentrat amb la selecció, el seu entrenador, Vicente del Bosque, actua com un dels portaveus després que el porter no fes declaracions a la seva arribada a Las Rozas. Del Bosque, en una entrevista a "El partido de las 12", va explicar que si veia el jugador molt afectat "li diria alguna cosa", però que esperava que s'ho prengués "com un episodi més". El seleccionador també va dir que espera que el porter "jugui i sigui feliç", i va afegir que espera que "jugui per poder-lo portar a la selecció". Tot i això, va comentar que en cas de "no jugar", "ho té molt difícil per venir".

Després del "no fitxatge" de De Gea pel Madrid, van ser nombrosos els mitjans que se'n van fer ressò arreu del món. Fins i tot van aparèixer els recurrents mems que s'acarnissaven amb una situació en què els dos clubs s'acusen mutuament del fitxatge fallit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut