Futbol

Del Bosque no té intenció de dosificar els tres jugadors del Barça per enfrontar-se a Estònia

Els técnics del Barça miraran amb els dits creuats el partit que juga aquest dissabte la selecció espanyola on participaran tres jugadors molt carregats de partits. Tot i la feblesa del rival, el seleccionador espanyol Vicente del Bosque no té cap intenció de ser benevolent i no donarà una mica de descans a Xavi, Iniesta i Puyol. Precisament, el capità blaugrana arribarà a Tallin al partit número 70 amb l'absoluta i superarà un jugador mític com Emilio Butragueño.

Actualitzat
A Estònia, aquest dissabte, un dels fixos de la selecció espanyola, Carles Puyol, arribarà al partit número 70 amb l'absoluta. El defensa blaugrana es convertirà així en el setè jugador amb més partits internacionals amb Espanya, i superarà els 69 d'Emilio Butragueño. Del Bosque no sembla tenir la intenció de dosificar el blaugrana, carregat de partits igual que els seus companys Iniesta i Xavi, peces clau en l'esquema del tècnic.

Entre els dubtes, Del Bosque té Sergio Ramos, que contina amb molèsties musculars als abductors. A Tallin, Espanya, que es manté en el primer lloc del rànquing FIFA, s'enfrontarà al cuer del grup, que encara no ha puntuat, i que està en la posició 137.
Anar al contingut