Mundial

Del Bosque no dóna pistes sobre possibles canvis en l'alineació en el decisiu partit contra Hondures

Enmig del debat sobre si la selecció espanyola de futbol ha de canviar l'estil de joc, Vicente del Bosque ha dirigit un altre entrenament. Els de Del Bosque s'han entrenat al vespre per aclimatar-se a les gèlides temperatures que hauran de suportar en el pròxim duel del campionat. La selecció espanyola ha disputat un partidet a mig camp, en el qual Del Bosque no ha deixat entreveure quin hipotètic onze titular plantarà cara als hondurenys. Ramos i Iniesta han seguit un treball de recuperació específic apartats de la resta de companys.

Actualitzat
Vicente del Bosque, tècnic de la selecció espanyola, no ha donat pistes sobre l'equip que pot alinear dilluns que ve en l'estadi Ellis Park en el transcendental partit contra Hondures. La selecció ha decidit entrenar-se a la mateixa hora del partit de dilluns (20.30 h), per aclimatar-se a les gèlides temperatures que s'estan vivint a Johannesburg. El seleccionador espanyol ha dirigit una sessió d'una hora sota un intens fred. Ni Sergio Ramos ni Iniesta s'han entrenat per precaució. El defensa sevillà del Reial Madrid, que es va fer un cop a la zona costal dreta durant el partit davant de Suïssa, evoluciona favorablement. Andrés Iniesta ha continuat amb el treball específic en solitari al costat del recuperador físic.

La selecció espanyola ha jugat un disputat partidet a mig camp, on no s'han intuït possibles canvis per al partit contra Hondures. Sense comptar amb els porters, que es van alternar, en un equip van jugar Albiol, Puyol, Arbeloa, Xabi Alonso, Javi Martínez, Silva, Pedro, Llorente i Vila; i en l'altre, Piqué, Marchena, Capdevila, Navas, Cesc, Busquets, Xavi, Mata i Torres. Els espanyols podran fer proves més fiables en el proper entrenament a porta tancada. Després viatjaran diumenge al matí a Johannesburg, on s'entrenaran igualment en horari vespertí a l'Ellis Park, escenari del transcendental partit contra els hondurenys.
Anar al contingut