Del Bosque participa en una sessió d'entrenament de la selecció espanyola. (Foto: Efe)
Futbol

Del Bosque: "Estem obligats a parlar amb Diego Costa; el Brasil el vol"

El seleccionador espanyol Vicente del Bosque va anunciar que la resolució sobre el davanter de l'Atlètic de Madrid Diego Costa se sabrà en les pròximes setmanes, després d'una reunió que mantindrà amb el jugador, que també entra en els plans del Brasil.

Actualitzat

El seleccionador espanyol Vicente del Bosque va anunciar que la resolució sobre el davanter de l'Atlètic de Madrid Diego Costa se sabrà en les pròximes setmanes, després d'una reunió que mantindrà amb el jugador, que també entra en els plans del Brasil de Scolari.

"Estem obligats a tenir una conversa amb ell. Està en una situació difícil perquè el Brasil també compta amb ell i ha de decidir. En les pròximes setmanes es decidirà", va apuntar Del Bosque a Televisió Espanyola.

D'altra banda, el seleccionador no va considerar determinant el fet que Iker Casillas jugui menys minuts que els seus companys Víctor Valdés i Pepe Reina. "Veurem en cada situació què passa", i encara que va deixar entreveure que es mantindrà la terna, va advertir de la presència de David de Gea. "Són un grup amb 30 anys els tres. No és que siguin molt grans, però darrere ve gent jove com David de Gea, que juga en un gran equip i tenim grans esperances dipositades en ell", va afegir.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut