Vicente del Bosque, seleccionador espanyol.
Futbol

Del Bosque deixa fora Puyol de la llista de la selecció espanyola i Xavi hi entra tot i estar tocat

Vicente del Bosque ha ofert aquest divendres a la Ciutat Esportiva de Las Rozas la llista de 24 convocats per als pròxims partits de la fase de classificació davant Finlàndia i França. A la llista hi ha nou jugadors del Barça amb la presència de Xavi, tot i estar tocat, i la baixa de Carles Puyol.

Actualitzat

Vicente del Bosque ha donat a conèixer aquest divendres a la Ciutat Esportiva de Las Rozas la llista de 24 convocats per als dos pròxims partits de la fase de classificació per al Mundial del Brasil 2014 de la selecció espanyola davant Finlàndia i França. Del Bosque ha preferit convocar 24 jugadors, la seva llista més àmplia, en previsió d'alguna lesió aquest cap de setmana i de l'estat físic de Xavi Hernández, que no es troba al 100%.

La presència dels jugadors blaugrana a la selecció segueix sent molt notòria i aquesta vegada el seleccionador s'ha endut fins a nou jugadors del Barça. Aquests són:
Valdés, Piqué, Jordi Alba, Sergio, Iniesta, Cesc, Pedro, Villa i Xavi.

També és destacable la no convocatòria de Puyol. Del Bosque ha preferit deixar-lo fora per unes molèsties que pateix el central culer. A més de la baixa de Puyol, les altres novetats de la llista són la prèsencia del porter del Manchester United David de Gea, el migcampista del Manchester City Javi García i el malaguista Isco.

La llista completa de convocats és la següent:

Porters: Víctor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool) i David de Gea (Manchester United)
Defenses: Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa, Raúl Albiol (Reial Madrid), Gerard Piqué, Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea) i Ignacio Monreal (Arsenal).
Migcampistes: Xabi Alonso (Reial Madrid), Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fàbregas (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Javi García (Manchester City), Jesús Navas (Sevilla) i "Isco" Alarcón (Màlaga).
Davanters: David Silva (Manchester), Pedro Rodríguez, David Villa (Barcelona), Juan Manuel Mata (Chelsea) i Álvaro Negredo (Sevilla).

Anar al contingut