Dejan Lovren salta per sobre de Ramos durant el partit contra Croàcia (Instagram)
Futbol internacional

Dejan Lovren es burla de Sergio Ramos i titlla els jugadors espanyols de covards

El central croat del Liverpool, que manté una picabaralla amb el capità madridista des de l'última final de la Lliga de Campions perquè va lesionar el seu company d'equip Mo Salah, va penjar un vídeo al seu compte d'Instagram rient-se del jugador del Reial Madrid

Actualitzat

Dejan Lovren ha aprofitat l'agònica victòria de Croàcia contra Espanya a la Lliga de les Nacions per prendre's la revenja de Sergio Ramos. El central croat del Liverpool, que manté una picabaralla amb el capità madridista des de l'última final de la Lliga de Campions per haver lesionat el seu company d'equip Mo Salah, va penjar un vídeo al seu compte d'Instagram rient-se del jugador del Reial Madrid.

"Li vaig donar un bon cop de colze. Ja, ja! 3-2! Surt i parla ara, col·lega. Col·lega! Són una colla de covards", assegura fent al·lusió a l'equip espanyol per després assenyalar-se l'escut de Croàcia. "Només aquest escut és digne. Ara a guanyar a Anglaterra i a sortir com a líders."

Lovren ha continuat amb les seves provocacions i hores després ha publicat una fotografia al seu compte d'Instagram d'un moment del partit en què apareix rematant una pilota després de donar-li un cop de colze al cap a Ramos, que es queixa pel cop rebut amb el comentari "Bon dia Croàcia".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro Hrvatska 🇭🇷

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Anar al contingut