El sorteig s'ha fet a les instal·lacions del CN Terrassa (@wpterrassa)
Waterpolo

Definits els duels dels quarts de final de la Copa de la Reina de waterpolo que es disputaran a Terrassa del 10 al 12 de febrer

El CN La Sirena Mataró, actual campió i defensor del títol, s'enfrontarà amb el CN Madrid Moscardó. La resta d'enfrontaments són els següents: Saragossa-Mediterrani, CN Terrassa-CN Rubí i CN Sabadell-CN Sant Andreu

Actualitzat

Aquest dijous han quedat definits els aparellaments de quarts de final de la Copa de la Reina de waterpolo després del sorteig que s'ha fet a les instal·lacions del CN Terrassa, amfitrió d'una competició que es disputarà del 10 al 12 de febrer.

El CN La Sirena Mataró, actual campió i defensor del títol, s'enfrontarà amb el CN Madrid Moscardó en el primer duel de quarts. La resta d'enfrontaments són els següents: Saragossa-Mediterrani, CN Terrassa-CN Rubí i CN Sabadell-CN Sant Andreu.

L'entrenador del CN Sabadell, Nani Guiu, ha assumit el paper de favorit del seu equip i ha admès que aquesta etiqueta no afegeix més pressió a les seves jugadores "perquè estan molt acostumades a jugar partits importants, transcendents i comporten molta pressió".

Anar al contingut