Els jugadors de la selecció espanyola mostren la seva decepció després de l'eliminació (EFE)
Futbol

Decepció generalitzada a la premsa espanyola per l'eliminació de la "roja"

Per als principals rotatius esportius, amb el segon fracàs consecutiu en una fase final, la selecció espanyola tanca l'etapa més exitosa de la seva història

Actualitzat

La derrota d'Espanya en els vuitens de final de l'Eurocopa l'ha paït malament la premsa esportiva estatal, que indica, en molts casos, que cal un relleu a l'equip.

El diari "Marca" obre la seva edició amb una portada que sembla un epitafi, amb un titular que diu: "Ja no som els millors", acompanyat de l'etapa (2008-2016) en què Espanya va guanyar dues Eurocopes i un Mundial. I ho conclou amb un: "Ha estat bonic mentre ha durat".

El diari "As" fa servir el tòpic "final de cicle" per donar a entendre, també, que l'etapa victoriosa de l'equip ha passat a millor vida. I remata amb un subtítol definitiu: "Itàlia enterra les restes del gran equip d'aquests anys".  

"Mundo Deportivo" converteix la "roja" en la "floja" i indica que "aquest KO prematur i el fiasco del Mundial són l'epitafi del cicle gloriós de l'equip de Del Bosque". El diari "Sport" contrasta el "drama" que suposa l'adéu de Messi de la selecció argentina amb el "fracàs" de la selecció espanyola a l'Eurocopa. "Itàlia passa per sobre de la 'roja', que queda pendent de la decisió de Del Bosque sobre el seu futur".    

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut