Fórmula 1

De Villota assegura que hi veu més que abans, perquè ara no només veu Fórmula 1

La pilot de Fórmula 1 María de Villota ha parlat avui per primer cop tres mesos després del greu accident que va patir durant una jornada de proves amb la seva escuderia, Marussia. Va quedar en estat crític i, després d'una llarga intervenció, va perdre l'ull dret. Ha dit que es troba "molt millor" però que "això és una cursa de resistència".

Actualitzat
La pilot de Fórmula 1 María de Villota ha parlat avui per primer cop després de tres mesos del greu accident que va patir durant una jornada de proves amb la seva escuderia, Marussia. Va quedar en estat crític i, després d'una llarga intervenció, va perdre l'ull dret. Ha dit que es troba "molt millor" però que "això és una cursa de resistència".

La madrilenya, que ha donat una roda de premsa al Consell Superior d'Esports (CSD), ha estat acompanyada pel president del CSD, Miguel Cardenal i per Carlos Gracia, president de la Real Federació Espanyola d'Automobilisme (RFEA), que ha dit que "no" es parlaria de l'accident, ja que "hi ha una investigació oberta". María ha recordat dos moments que per a ella han estat "crucials" després de l'accident. "El primer quan vaig despertar... Va ser dur recordar tot allò, un dels cirurgians que m'havia operat em va dir que m'havien salvat la vida, però que havia perdut un ull i jo li vaig dir al pobre que si ell necessitava dues mans per operar, jo els dos ulls per ser pilot", va confessar.

"Després vas veient que la teva família, els teus amics, et miren com si fossis un miracle i t'adones que hi veus més que abans, abans solament veia Fórmula 1, només em veia damunt d'un cotxe competint, ara veig allò important de la vida, haig d'aprofitar aquesta nova oportunitat al 100%", ha afegit.

El segon moment que va recordar la madrilenya és quan es va veure la ferida de l'ull per primera vegada i assegura que es va quedar "aterroritzada". "Vaig veure la cara de la meva mare com patia per mi i em vaig quedar aterrida, jo tenia 104 punts a la cara, la meva cara era horrible i jo vaig pensar: qui em voldrà així?, després t'adónes de l'afecte de la gent, dels ànims de tot el món que fan que avui em miri al mirall i estigui orgullosa del meu aspecte", ha assegurat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut