De les dues cares del Barça Regal, la bona s'imposa al Cajasol amb facilitat (78-64)

Partit irregular amb final feliç del Barça Regal al Palau Blaugrana. El Cajasol d'Aíto García Reneses ha plantat cara fins al minut 25, però ha acabat cedint davant l'empenta dels homes de Xavi Pascual.

Aíto García Reneses tornava aquest diumenge al Palau en una situació atípica per a ell. El seu actual equip, el Cajasol, només porta una victòria fins ara en la Lliga Endesa i comença a ser discutit a Sevilla.

La cosa seguirà igual, però, si més no, se'n pot anar de Barcelona amb la sensació que el seu equip ha ofert una bona imatge i que ha posat en problemes el Barça al llarg de 25 minuts.

Els de Xavi Pascual, intractables a Europa, segueixen amb un rendiment ambigu en la competició domèstica. Capaç de donar lliçons de bon joc, però també de la vulgaritat més extrema, el Barça ha presentat les dues cares un altre cop en un xoc que es preveia fàcil.

El Cajasol, molt concentrat i amb un Bogdanovic que s'ha convertit en el màxim anotador del partit (19 punts), ha fet encaixar al rival un parcial de 1-16 entre el primer i segon quart i se n'ha anat al vestidor amb avantatge (29-32). Per part catalana han destacat Ingles, amb 7 punts en el primer parcial, i Navarro, que s'ha destapat amb dos triples en el segon.

La resistència andalusa encara s'ha allargat cinc minuts en la segona part, fins que Pascual ha decidit que la sala de màquines havia d'estar sota la cistella. Calma i pilotes a dins per a Lorbek, Tomic (determinant, amb 13 punts) i Mickeal, en el tercer quart; per a Jawai, Wallace i fins i tot el jove Rabaseda, en el segon. Dels 78 punts aconseguits al final, 49 han sortit de la pintura.

Amb aquesta victòria, el Barça Regal se situa sisè, amb sis victòries, i ja mira a la compromesa visita al Joventut de la pròxima jornada. El Cajasol seguirà en el pou de la classificació, amb nou derrotes, però amb possibilitats de millora si persisteix en les bones actuacions que ha fet a Barcelona i, recentment, a Madrid.