Futbol

De la Peña serà baixa segura pel debut de l'Espanyol a la UEFA contra l'Artmedia de Bratislava

La preocupació principal de l'Espanyol, ara mateix, és el mal començament de temporada de l'equip, que encara no ha sumat ni un punt després de dues jornades. Ahir, tot i jugar durant més de mitja hora amb superioritat numèrica, va perdre per 3-0 al camp del Saragossa. L'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per preparar el debut a la Copa de la UEFA contra l'Artmedia de Bratislava dijous que ve, un partit en què serà baixa segura Iván de la Peña. El migcampista es va fer una estrebada muscular mentre escalfava a La Romareda i està totalment descartat per aquest partit i pel següent compromís de Lliga contra el Celta.

Actualitzat
La plantilla de l'Espanyol s'ha entrenat aquest dilluns al matí amb l'objectiu de girar full després de la derrota per 3-0 al camp del Saragossa. Els blanc-i-blaus volen oblidar el mal inici de Lliga i centrar-se en el debut a la Copa de la UEFA contra l'Artmedia de Bratislava dijous que ve.

Iván de la Peña serà baixa en l'estrena europea de l'Espanyol a Bratislava i també pel pròxim partit de Lliga de diumenge contra el Celta. Aquest dilluns li han fet les primeres exploracions i el doctor Eduard Mauri ja té clar que encara és un pel aviat per saber l'abast exacte de la lesió.

Dimarts el migcampista càntabre es sotmetrà a una ecografia després de patirt una estrebada muscular mentre s'escalfava abans que comencés el partit contra el Saragossa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut