Espanyol

De la Peña podria ser la gran novetat de l'Espanyol de cara al partit de diumenge a Vila-real

Iván de la Peña pot ser la gran novetat de l'Espanyol de cara al partit de diumenge a Vila-real. Mauricio Pochettino ho ha deixat entreveure després de l'entrenament d'aquest dimecres, on ha vist molt recuperat el migcampista. "Lo Pelat" no juga un partit des de fa 9 mesos. El tècnic blanc-i-blau ha dit també que la competència entre Cristian Álvarez i Kameni beneficia l'equip, i ha valorat la designació d'Iturralde González com a àrbitre del Vila-real-Espanyol. Per Pochettino, l'àrbitre basc, que ha perjudicat l'Espanyol en repetides ocasions, ho farà "el millor possible".

Actualitzat
El jugador cantàbric, que no disputa un partit oficial des del mes de novembre del 2009 a causa d'una lesió al bessó de la cama dreta, "està entrenant-se bé, de manera normal al costat de la resta del grup", pel que podria tornar a la competició a Vila-real. Sense marcar-se un termini, Pochettino ha obert la porta al retorn immediat d'Iván de la Peña. "Prendrem una decisió al final de la setmana", ha comentat el tècnic, que ha admès que després de diverses setmanes, es planteja convocar al jugador. "Pot ser que pensi que té tantes possibilitats com els altres".

L'entrenador ha traslladat la pregunta sobre el seu estat físic concret "als metges", per la qual cosa no ha valorat la possibilitat que el jugador passi pel quiròfan per solucionar les molèsties a la cama esquerra, una opció apuntada pels metges fa diverses setmanes. De la Peña tan sols va poder disputar quatre partits de Lliga (cap com a titular) i un de Copa al llarg de tota la temporada passada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut