Futbol

De la Peña es debat entre acceptar la suculenta oferta de l'Spartak de Moscou o quedar-se a l'Espanyol

L'Espanyol perfila el seu futur sense saber encara què farà una de les peces més importants de l'equip les darreres temporades. El desig del club blanc-i-blau és la continuïtat del migcampista tot i que és conscient que la generosa oferta que l'Spartak de Moscou li ha posat sobre la taula pot allunyar-lo de Cornellà-El Prat. Ara és el jugador qui ha de decidir-se malgrat que Daniel Sánchez Llibre, que veu més complicada la renovació de Tamudo, espera que el càntabre acabi quedant-se a l'Espanyol. Qui sí continuarà al club és David García, que ha signat

Actualitzat
Aquest divendres pot ser el dia clau per aclarir el futur d'Iván de la Peña. La prioritat de l'Espanyol és mantenir el jugador a la plantilla per desig exprés de Pochettino però l'oferta que ha rebut el migcampista de l'Spartak de Moscou complica les coses. Els russos li ofereixen a Lo Pelat un contracte per tres temporades amb unes condicions econòmiques molt superiors a les possibilitats de l'Espanyol.

Malgrat tot, el club periquito no descarta la continuïtat de De la Peña. En el futbol encara hi ha, afortunadament, més coses que els diners i, com ha dit Daniel Sánchez Llibre, el jugador podria acabar renovant pels vincles que l'uneixen amb el club i la ciutat de Barcelona.

David García sí renova

Qui sí continuarà vinculat a l'Espanyol és un dels seus capitans, David García, que ha renovat per dues temporades. El lateral, sempre qüestionat però sempre titular, serà periquito malgrat haver tingut ofertes temptadores com les del Deportivo de la Corunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut