Espanyol

De la Peña, descartat per a l'enfrontament de demà contra l'Almeria

La reaparició d'Iván de la Peña ha estat un vist i no vist. Diumenge va jugar 30 minuts a Vila-real, però ja està descartat per a l'enfrontament de demà contra l'Almeria. Tot i aquests problemes musculars, que es repeteixen, el centrecampista segueix convençut que no haurà de penjar les botes. De la Peña tampoc ha volgut confirmar la seva presència dimarts que ve al Bernabéu. La seva prioritat és jugar quan n'estigui convençut. A la llista de convocats hi torna Corominas i hi ha la baixa d'Osvaldo, lesionat.

Actualitzat
Retorn deu mesos després, mitja hora sobre la gespa del Madrigal, bones sensacions, però tot plegat ha deixat les seves conseqüències. Iván de la Peña té una sobrecàrrega i treballa al marge del grup i sota supervisió mèdica. Lo Pelat fa que no amb el cap abans d'autodescartar-se per jugar contra l'Almeria. Aquesta aturada no és un pas enrere. La prova més evident és que el capità blanc-i-blau es veu jugant i gaudint d'aquesta temporada.

Diumenge passat, davant el Vila-real, va ser "un moment increïble" que servia per deixar enrere "deu mesos eterns" en els quals no havia pogut jugar per lesió, explicava De la Peña. "Em vaig sentir molt acompanyat per tots, companys, cos tècnic, fisioterapeutes i aficionats, va ser una cosa increïble, em vaig sentir molt agraït per tenir tanta gent al meu voltant", ha comentat. Disposat a seguir "lluitant per jugar", De la Peña ha celebrat el fet de posar fi a "deu mesos eterns", en què va arribar a plantejar-se deixar el futbol. "El que vull és seguir gaudint amb el futbol i ajudar l'equip, jugui o no."

De moment, no podrà fer-ho demà davant l'Almeria, a causa d'una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta, que també podria apartar-lo del partit del Santiago Bernabéu, dimarts que ve, dia 21, encara que el futbolista ha matisat que "entra dins de la normalitat sentir aquest tipus de molèsties després de tant de temps sense jugar". De la Peña ha insistit, a més, que no es marca cap termini de recuperació "ni cap nombre de partits per jugar" per "no córrer riscos".

Amb contracte fins al 30 de juny del 2011, De la Peña prefereix "pensar a gaudir de cada partit i entrenament com si fossin els últims", i no mirar més enllà d'aquesta temporada. "Només vull que la cama estigui bé i viure el dia a dia", ha dit.

La llista de Pochettino

A més de l'absència de De la Peña, en la llista de convocats donada aquest matí per Mauricio Pochettino destaca la tornada de Ferran Corominas, descartat per al partit contra el Vila-real, que s'aprofita així de la baixa d'Osvaldo, que estara fora quatre setmanes. Els joves Jordi Amat i Javi López també són entre els escollits. La llista és la següent: Kameni, David García, Javi Márquez, Victor Ruiz, Callejón, Luis García, Verdú, Galán, Javi López, Forlín, Sergio García, Coro, Duscher, Dátolo, Iván Alonso, Cristian, Amat i Molina.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut