Espanyol

De la Peña adverteix als més joves que tant ell com Tamudo estan a punt per tornar i recuperar la titularitat

El canvi generacional a l'Espanyol els està donant bons resultats, però també està generant diversitat d'opinions dins l'equip. Dimarts sense anar més lluny, després de l'entrenament es va poder veure Raúl Tamudo, una de les vaques sagrades del vestidor, mantenint un intercanvi d'impressions amb el tècnic, Mauricio Pochettino. Precisament, l'arribada de l'argentí a la banqueta del primer equip va suposar que Tamudo perdés la capitania. Aquest dimecres, però, Iván de la Peña ha advertit als més joves que tant ell com Tamudo, apartats de l'equip per una lesió, estan apunt per tornar i recuperar la titularitat.

Actualitzat
Precisament de Raúl Tamudo n'ha parlat el capità de l'equip Iván de la Peña. Una cosa és el relleu generacional, diu, que en tot cas acataran, i una altra és dubtar del compromís del màxim golejador de la història de l'Espanyol. El cantàbric afirma que la veterania no és un punt en contra per tenir il·lusió per jugar a l'equip.

Pochettino va parlar amb Tamudo i ho ha fet amb el mateix De la Peña. El cantàbric no està disposat a llançar la tovallola encara que els joves de l'equip ho estiguin fent bé.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut