Conca

De Cospedal desallotjaria l'estadi si xiulen l'himne espanyol a la final de Copa

La número dos del PP diu que "si hi ha algú que no vol veure la Copa del Rei, que no hi vagi", i que "si hi ha algun equip que no hi està d'acord, doncs que no jugui"

RedaccióActualitzat

En la línia d'Esperanza Aguirre, María Dolores de Cospedal ha criticat l'actitud dels aficionats del Barça i de l'Athletic de Bilbao que xiulin l'himne espanyol en la final de la Copa del Rei de futbol. La secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa ha assegurat que, en el cas que es xiuli l'himne, ella seria partidària de desallotjar l'estadi.

En un esmorzar informatiu organitzat per La Tribuna al Parador de Conca, Cospedal ha dit que "si algú no vol veure la Copa del Rei, que no hi vagi", i ha afegit que "si hi ha algun equip que no hi està d'acord, doncs que no jugui".

Altres polítics s'han manifestat els últims dies en termes semblants. És el cas de la presidenta del PP de Madrid i candidata popular a l'Ajuntament madrileny, que va dir, en un article al diari "El Mundo", que "ser campió d'Espanya és, per a qualsevol esportista, el màxim honor que pot obtenir a la seva nació". Aguirre va apuntar que si "un esportista o un club menyspreen el Campionat d'Espanya, llavors no hi han de competir".

La final de la Copa del Rei de futbol la jugaran el Futbol Club Barcelona i l'Athletic de Bilbao el pròxim 30 maig. Encara no s'ha decidit a quin estadi es disputarà el partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut