Tenis

Davydenko i Chela obren la final de la Copa Davis entre Rússia i l'Argentina

El rus Nikolay Davydenko i l'argentí Juan Ignacio Chela obriran la final de la Copa Davis que es disputarà entre divendres i diumenge al pavelló Olimpiiski de la capital russa. Després del sorteig realitzat aquest dijous. Davydenko s'enfrontarà amb Chela en el primer punt de l'eliminatòria, i posteriorment Marat Safin es trobarà amb David Nalbandian.

Actualitzat

El matx de dobles el jugaran dissabte els russos Dmitry Tursunov i Mikhail Youzhny davant la parella argentina formada per David Nalbandian i Agustín Calleri. Diumenge, si encara no estigués sentenciada la final, es disputarien els dos partits individuals restants: Safin-Chela i Davydenko-Nalbandian.

Per a l'equip dirigit per Alberto Mancini, el duel amb Rússia suposa una oportunitat extraordinària per conquerir l'ensaladera, ja que en la seva primera temptativa el 1981, els argentins van caure derrotats pels Estats Units (3-1). De la seva banda, al combinat rus, integrat per Nikolay Davydenko, Marat Safin, Dmitry Tursunov i Mikhail Youzhny, tampoc li falta motivació, ja que un triomf li permetria repetir la fita del 2002. En aquella ocasió, Rússia, també capitanejada per Shamil Tarpischev, va obtenir la seva primera Copa Davis en derrotar França a domicili per 3-2.

Anar al contingut