Automobilisme

Davidson domina els lliures del Gran Premi dels Estats Units i Schumacher, millor que Alonso

La Fórmula 1 torna a Indianapolis, als Estats Units. La polèmica de l'any passat, amb la retirada de tots els equips que porten pneumàtics Michelin, va posar en dubte el retorn de la Fórmula 1, en un país on la Champ Car li passa la mà per la cara. Un any després, però, s'han fet les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units. El pilot provador d'Honda, Anthony Davidson, ha estat el més ràpid en les dues sessions d'entrenament. El segon millor temps l'ha fet l'alemany Michael Schumacher. Com ja és costum, Fernando Alonso no ha donat cap volta sencera en la primera tanda i en la segona només ha pogut ser novè.

Actualitzat

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a Indianapolis, procurant que no es repeteixin els problemes de l'any passat amb els pneumàtics Michelin. En aquesta ocasió, però, qui ha començat amb mal peu és Michael Schumacher. L'alemany ha fet una virolla en la primera sessió d'entrenamets lliures. El seu Ferrari ha acabat a la grava i l'han hagut de remolcar amb una grua. Un mal final per a un dia que havia començat millor per a l'excampió del món. Schumacher ha fet el segon millor temps en aquesta primera sessió. Només l'ha superat el britànic Anthony Davidson. El pilot provador d'Honda ha tret més de tres dècimes a Schumacher i gairebé un segon al polonès Robert Kubica. Fernando Alonso s'ha limitat a fer unes voltes de reconeixement, sense marcar cronòmetre.

Aquest vespre s'ha fet la segona sessió de lliures i de nou Davidson ha tornat a ser el més ràpid, per davant del provador de Sauber Robert Kubica i de l'italià Giancarlo Fisichella, que ha estat el primer dels pilots oficials, mentre que els dos grans favorits a la victòria han acabat més endarrerits. Michael Schumacher ha estat sisè i Fernando Alonso només ha pogut acabar en una discreta novena plaça.

Anar al contingut