David Villa va ser clau en la primera victòria del seu equip a la MLS

David Villa marca el primer gol del New York City al Yankee Stadium

L'asturià va debutar amb gol en el primer partit oficial davant els seus aficionats en la victòria per 2-0 sobre el New England Revolution

L'ex del Barça, que es va quedar sense marcar en la seva estrena fora de casa fa una setmana, només va necessitar en aquesta ocasió 19 minuts per sumar el primer gol al seu marcador. Villa va arrencar amb la pilota des de la banda esquerra, es va recolzar en un company a la frontal i ja dins de l'àrea es va esmunyir entre dos defenses i va creuar la pilota davant la sortida del porter.

El gol és el primer de la franquícia al seu estadi, que va viure una gran festa amb més de 43.500 espectadors a les grades que van gaudir amb la victòria del seu equip. Els jugadors van entrar al camp amb membres del cos de policia i dels bombers de Nova York com a escortes d'honor; la cantant americana Ashanti es va encarregar de l'himne nacional.

A més del gol, Villa, primer fitxatge i capità del New York City FC, va tenir un parell d'ocasions per ampliar el seu marcador, però es va trobar amb bones aturades del porter visitant. A la segona part, el New England Revolution es va quedar amb deu homes per l'expulsió de Jose Gonçalves i poc després el davanter Patrick Mullins va aprofitar una passada de Villa per marcar la sentència. El febrer passat, Villa ja havia marcat el primer gol en la història del New York City FC, durant un partit de pretemporada contra el St. Mirren escocès. El club, propietat del Manchester City britànic i dels New York Yankees, és una de les novetats aquest any a la MLS nord-americana i és la primera franquícia de la competició amb seu a la ciutat de Nova York, ja que el New York Red Bulls juga habitualment a l'estat de Nova Jersey.

Aquí podeu veure el gol de Villa que va obrir la llauna en la victòria dels New York City davant els New England Revolution: