Espanyol

David López no s'entrena per molèsties a l'isquiotibial de la cama esquerra

El migcampista de l'Espanyol David López va acabar el partit de Copa del Rei contra l'Alcorcón amb molèsties en la musculatura isquiotibial de la cama esquerra i aquest dijous no s'ha exercitat. El jugador s'ha sotmès a diverses proves mèdiques a la mateixa Ciutat Esportiva de Sant Adrià, tot i que els resultats no han estat determinants perquè la zona encara estava inflamada.

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol David López va acabar el partit de Copa del Rei contra l'Alcorcón amb molèsties en la musculatura isquiotibial de la cama esquerra, a causa de les quals aquest dijous no s'ha exercitat.

El jugador s'ha sotmès a diverses proves mèdiques en la mateixa Ciutat Esportiva de Sant Adrià, tot i que els resultats no han estat determinants ja que la zona encara estava inflamada.

Més proves divendres

Els metges blanc-i-blaus sotmetran David López a noves proves divendres amb l'objectiu de poder determinar l'estat del futbolista blanc-i-blau encara que, en principi, no sembla que es tracti d'un problema greu.

L'evolució del jugador marcarà la seva disponibilitat per al pròxim partit de Lliga, aquest diumenge contra el Reial Madrid a Cornellà-el Prat.

El migcampista és una de les peces bàsiques en l'esquema de l'entrenador, Javier Aguirre, que ja ha disputat setze partits de Lliga i tres de Copa del Rei.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut